Uppdatering

Jag har gett mig själv diagnosen manodepressiv. Vete tusan på vilka grunder men det känns som om jag på sistone har pendlat extremt mycket i stämningsläge. Just nu är jag väldigt förvirrad och skapligt arg på egentligen ingenting...

Till Bror: Nej jag skiter i frisyrbilder, jag har samma gamla trötta frilla som alltid så det känns ovärt att publicera bilder på skiten...

Till Martin: Nja jag ger nog fan i en recension av Winnerbäck-konserten på grunden att jag inte riktigt har något att säga om den dagen..

Tänk att allt var kul igår och idag, ptja inte lika kul helt enkelt. Fast jag var glad tidigare idag när jag kom ut från ICA Ljura, butikschefen där är alltid så glad och trevlig att man inte kan annat än bli på gott humör( fast det humöret höll ju inte i sig). Till råga på allt ska jag jobba imorgon...

Who needs a drink...


[Senare]

Tiger Lou är verkligen perfekt i sån här lägen. Gitarren också, synd bara att jag inte kan spela med till hans låtar eftersom jag är en tondöv kratta..


[Dryga halvtimman senare]

Nu känns det okej igen, musik är bra för själen=) Jag tror faktiskt jag ska åka till böte och Co för att träffa levande människor och lukta på en öl fast timman är sen... Jag vill inte jobba imorgon>.<

//NotSoGrumpyGreger signing off for the night

Meningen med livet?!

Hmm jag såg precis på Boston Tea Party och där pratade dem om framtiden. Slutsatsen som kom i slutet av programet var i stort sett att jorden är körd. På ett eller annat sätt så kommer ju jorden och då framförallt männskilgheten att försvinna. Klimathot, krig, överbefolkning, sjukdomar, hot från rymden, samhällskollapser, terrorism, människans evolution. Allt är ju potentiellt dödande för hela männskilgheten, så då undrar man ju lite vad meningen med livet är... Nog med domedagstänk nu för jag ska laga mat till päronen som kommer hem om en styv halvtimma. Tjipp!

Coldplay - Swallowed in the sea

You cut me down a tree
And brought it back to me
And that's what made me see
Where I was going wrong

You put me on a shelf
And kept me for yourself
I can only blame myself
You can only blame me

And I could write a song
A hundred miles long
Well, that's where I belong
And you belong with me

And I could write it down
or spread it all around
Get lost and then get found
Or swallowed in the sea

You put me on a line
And hung me out to dry
And darling that's when I
Decided to go to sea

You cut me down to size
And opened up my eyes
Made me realize
What I could not see

And I could write a book
The one they'll say that shook
The world, and then it took
It took it back from me

And I could write it down
Or spread it all around
Get lost and then get found
And you'll come back to me
Not swallowed in the sea

Ooh...

And I could write a song
A hundred miles long
Well, that's where I belong
And you belong with me

The streets you're walking on
A thousand houses long
Well, that's where I belong
And you belong with me

Oh what good is it to live
With nothing left to give
Forget but not forgive
Not loving all you see

Are the streets you're walking on
A thousand houses long
Well that's where I belong
And you belong with me
Not swallowed in the sea

You belong with me
Not swallowed in the sea
Yeah, you belong with me
Not swallowed in the sea

Giiiiiah!

Igår var en diabolisk dag från början till slut. Jag kan inte förstå hur allt man gör under en dag stöter på problem. Det var som om hela världen bestämt sig för att det var jävlas-med-Greger-tills-han-bryter-ihop-dagen. Och bröt ihop gjorde jag nästan. Stackars lilla flus som hamnade rakt i skärselden. Sorry for being an ass!

Idag ska jag och Pappelipaps till Västerås och flytta hem min gamla mor som har jobbat där en tid. Sen till kvällen vetefan vad som händer. Jag ska väl kanske ringa till Böte under dagen o höra vad dem har planerat.

Imorgon ska jag jobba på förmiddagen och sen klippa bolaget, efter det vet jag inte riktigt men redan förra helgen planerades det att vi skulle fortsätta det härjet den här helgen med så jag håller tummarna för att det blir så.

Hejhopp folket!